Bezoekers na twintig minuten uitgeteld

Bree-Beek - Achel 4-0

Het wordt 2-0. De thuisploeg is op weg naar ruime winst.
Dick Demey Het wordt 2-0. De thuisploeg is op weg naar ruime winst.

De thuisploeg nam de wedstrijd meteen stevig in handen en na amper vijf minuten stuurde Paredis al een stevige knal richting het Achelse doel. Doelman Brecko was verslagen, maar de bal keerde via de paal terug het veld in. Niet veel later was het wel raak voor de thuisploeg toen dezelfde Paredis een voorzet vanop rechts binnenkopte. De bezoekers waren amper hersteld van de openingsgoal toen de Breese aanvaller weer oprukte. Peeters kreeg de bal mooi aangespeeld en hij tikte de 2-0 tegen de netten.


Ondanks de achterstand probeerde Achel toch nog op te bouwen en vlak voor het half uur had Theuwis de aansluitingstreffer aan de voet, maar doelman Dingenen hield zijn netten schoon. Er viel toch nog een doelpunt voor de koffie toen Vandebroek zijn verdedigende actie in eigen doel zag verdwijnen.


In een overbodige tweede helft liet Bree-Beek de bezoekers begaan, maar meer dan enkele aanvalspogingen leverde dat niet op. Het waren de thuisjongens die na 66 minuten de wedstrijd definitief beslisten met een kopbaldoelpunt van Verheyen.


Doelpunten: 11' Paredis (1-0), 18' Peeters (2-0), 39' Vandebroek (3-0, owngoal), 66' Verheyen (4-0). (KWP)