Groen pakt uit met opvallende slogan in straatbeeld twee dagen voor verkiezingen

De slogan 'Groen maakt gelukkig' werd zowel op fietspaden als op gevaarlijke kruispunten geplaatst.
Geert De Rycke De slogan 'Groen maakt gelukkig' werd zowel op fietspaden als op gevaarlijke kruispunten geplaatst.

Groen Hamme heeft afgelopen nacht op verschillende plaatsen in Hamme een slogan op de straat gespoten. 'Groen maakt gelukkig' is een actie die de partij twee dagen voor de verkiezingen nog lanceert. "Het is niet enkel onze slogan, het blijkt ook uit verschillende onderzoeken", zegt Mario Hebbelinck van Groen. "Met onze partij willen we die slogan delen vlak voor verkiezingsdag en daarom hebben we deze boodschap op verschillende wegen en fietspaden geplaatst." De punten zijn niet lukraak gekozen. De partij heeft de gevaarlijke kruispunten en invalswegen uitgekozen, alsook enkele toegangswegen naar school. 

De tekeningen werden aangebracht met krijtverf, dus verdwijnen als het twee keer regent. "Het is een ludieke actie waarbij we aandacht willen vragen voor ons meest waardevolle goed, de jeugd en de toekomst van ons allemaal", aldus Hebbelinck. "Wij hopen dat we samen met de Hammenaar hier het verschil kunnen maken", klinkt het. 

De slogan werd op verschillende plaatsen in Hamme achter gelaten.
Geert De Rycke De slogan werd op verschillende plaatsen in Hamme achter gelaten.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Rooms

    Niet bij mij !