VIDEO: Halse politici huppelen rond als sprookjesfiguren

Halse Carnavalraad levert alweer hilarische filmpjes af

De Halse carnavalraad voerde vrijdagavond alweer een geslaagde revue op. De sketches, liedjes en dansacts volgende elkaar in sneltempo op en de makers leverde ook enkele hilarische filmpjes af. 

Enkel de carnavalraad krijgt de politici zover om als sprookjesfiguren rond te huppelen om zo een van de vele gekke verhalen tot leven te brengen. Zo kroop Peggy Massien (Sp.a) in de huid van boze koningin, trok partijgenoot Johan Servé als kabouter Jomaburger het bos en bleken Goedele Van Ruysevelt en Dieuwertje Poté (allebei CD&V) perfect gecast als respectievelijk Sneeuwwitje en Roodkapje. Als klap op de vuurpijl wachtte ‘blauwe prins’ Eddy Buelinckx (Open Vld) op zijn prinses in een mooi kasteel en toverde de boze koningin Mark Demesmaeker (N-VA) om tot een kikker. Jager Marc Sluys (N-VA) schoot dan weer net niet raak. Maar geniet vooral mee van het sprookje dat de carnavalraad tot leven bracht in deze video.

Blauwe prins Eddy Buelinckx (Open Vld) verleidt Prinses Vanessa in zijn kasteel.
RV Blauwe prins Eddy Buelinckx (Open Vld) verleidt Prinses Vanessa in zijn kasteel.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.