Stroppenpodium in de aanbieding tijdens openbare verkoop Stad Halle

The Rolling Beatles tijdens de reeks Stroppenconcerten in 2017 op het podium dat nu openbaar verkocht wordt.
Mozkito The Rolling Beatles tijdens de reeks Stroppenconcerten in 2017 op het podium dat nu openbaar verkocht wordt.
Het Halse stadsbestuur organiseert een openbare verkoop en zet onder andere oude bestelwagens, het podium van de Stroppenconcerten en fotomateriaal in de etalage.

De lijst met spullen die verkocht worden is hier te vinden. Een van de opvallendste stukken is dus het podium voor de Stroppenconcerten. In de zomermaanden traden de voorbije jaren wekelijks bekende artiesten op het podium op. Maar intussen is het versleten en daarom wordt het openbaar verkocht. Op het lijstje staan ook bestelwagens van de technische dienst, fototoestellen, bureau’s en zelfs een grijper voor een graafmachine. Wie dat wil kan de goederen vooraf bekijken in de loods aan de Claeskapel in de Sterrestraat op woensdag 12 december van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. Wie wil bieden kan dat dat onder een gesloten omslag met vermelding van het lotnummer, het bedrag en zijn of haar volledig adres. Die kan aan de onthaalbalie van het stadhuis afgegeven worden maar ook opgestuurd worden naar Stad Halle, Oudstrijdersplein 18 in 1500 Halle. Dat kan tot maandag 14 januari. De dag nadien worden de omslagen dan geopend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.