Nepborsten en wandelstok herinneren aan stevig feestje in Halle

Je moet goed kijken op deze foto maar de wandelstok en valse borsten meters hoog herinneren dus nog aan Carnaval Halle, dat twee weken geleden plaats vond.
Mozkito Je moet goed kijken op deze foto maar de wandelstok en valse borsten meters hoog herinneren dus nog aan Carnaval Halle, dat twee weken geleden plaats vond.

Bijna twee weken geleden werd er stevig feest gevierd tijdens Carnaval Halle in de binnenstad. Je zou denken dat intussen al de sporen van dat feestgedruis gewist zijn maar niets is minder waar. Deze week werden nog een wandelstok en een paar nepborsten opgemerkt… Metershoog in de lucht op de hoek van de Beestenmarkt en de Maandagmarkt. Hoe iemand er in geslaagd is om de attributen meer dan vijf meter hoog over een draad te gooien is ons een raadsel maar het levert intussen wel wat gegrinnik op bij de bezoekers van het Halse centrum. 

Een wandelstok en een paar valse borsten metershoog bleven achter na het feestje dat Carnaval Halle toch wel was twee weken geleden.
Mozkito Een wandelstok en een paar valse borsten metershoog bleven achter na het feestje dat Carnaval Halle toch wel was twee weken geleden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.