Meisjesgroep Pixy Ditty lanceert eerste single

Marloes, Marie, Cato, Aagje en Nina vormen samen 'Pixy Ditty'.
Foto Mozkito Marloes, Marie, Cato, Aagje en Nina vormen samen 'Pixy Ditty'.
Vijf zangeressen van muziekacademie Popacademix bundelden hun talent in de groep 'Pixy Ditty'. Met 'Chillen' hebben ze al een eerste single klaar.

Pixy Ditty wordt gevormd door Marloes De Nul uit Meerbeke, Marie Vander Perre uit Vilvoorde, Cato Van Der Kelen uit Dilbeek, Aagje Kessels uit Buizingen en Nina Butera uit Sint-Pieters-Leeuw, allen tussen 13 en 18 jaar. "Vorig jaar zongen ze voor het eerst samen", vertelt Jan Dierickx van Popacademix. "Dat klonk zo goed en betoverend, dat de groepsnaam Pixy Ditty al snel geboren was. Intussen hebben ze samen al zo vaak gerepeteerd en ook enkele YouTube-filmpjes gepost. Het werd dus tijd voor een eigen nummer. In de voorbije maanden zongen ze samen heel wat covers, maar nu is het de bedoeling om ook eigen werk te brengen."


Pixy Ditty presenteerde de eerste single tijdens een releaseshow. De meisjes hopen nu dat het liedje ook opgepikt wordt door de radiozenders. Wie 'Chillen' wil beluisteren, kan terecht op iTunes en op Spotify. Meer informatie vind je op de website www.pixyditty.be. (BKH)