Lijsttrekkers kruisen degens tijdens politiek debat Heilig Hart&College

School zendt debat voor breed publiek uit via livestream

Vanavond organiseert het Heilig Hart&College een politiek debat met de lijsttrekkers van de Halse partijen in het auditorium van de school. Het Heilig Hart&College zal het debat ook uitzenden via een livestream.
In het Heilig Hart&College langs de Parklaan in Halle vindt vanavond een debat plaats.
Mozkito In het Heilig Hart&College langs de Parklaan in Halle vindt vanavond een debat plaats.

Het zijn de leerlingen van het vijfde jaar Communicatie & Media en de leerlingen van het zesde jaar Humane wetenschappen van het Heilig-Hart & college van Halle die het politiek debat organiseren. De politici zullen hun visie en concrete ideeën voorstellen Het debat start om 20 uur en de toegang is gratis. In totaal zullen acht partijen vertegenwoordigd worden op het debat door Dirk Pieters (CD&V), Marc Picalausa (Open Vld), Bram Vandenbroecke (Groen), François Van den Keybus (Halle 2019), Marc Snoeck (sp.a), Jeroen Hofmans (N-VA), André Gorgon (Vlaams Belang) en Jo Lories (Lijst BVB). Hieronder is het debat live te volgen vanavond:

Het evenement wordt door de leerlingen van het vijfde en zesde middelbaar uitgewerkt maar iedereen is welkom. Het publiek zal de discussie mee kunnen sturen en zo willen de leerlingen er een interactief debat van maken, waarbij geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Voor en na het debat kan er ook wat gedronken worden in de bar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wouters Lena

    Spijtig dat de klank zo slecht was.