Leerlingen GO! Technisch Atheneum vieren laatste honderd dagen

De leerlingen moesten het tijdens een stadsspel in de voormiddag onder andere opnemen tegen een leerkracht in een spelletje schaak in café De Sleutel.
Mozkito De leerlingen moesten het tijdens een stadsspel in de voormiddag onder andere opnemen tegen een leerkracht in een spelletje schaak in café De Sleutel.
De laatstejaars van het GO! Technisch Atheneum uit Halle hebben vrijdag hun laatste honderd dagen op de schoolbanken van het secundair onderwijs gevierd.

Nadat vorige week al hun collega's van het Heilig Hart&College de stad indoken voor een stadsspel trokken ook deze 70 leerlingen in de voormiddag verkleed naar het centrum. Daar moesten ze samen een moord oplossen door verschillende opdrachten uit te voeren. En zo belandden ze onder andere in café De Sleutel in Halle waar ze een partijtje moesten schaken tegen een leerkracht. Tijdens de middag konden ze spaghetti eten in de cafetaria van sportcomplex De Bres en nadien voerden ze allemaal nog een show op in de school. 's Avonds werd het feestje verdergezet in café De Kelt.


(BKH)