Kinderen Heilig Hart&College Halleweg in fluo naar school dankzij verkeersouders

Sally Van Nerom deelt stickers uit aan de kinderen die met een fluohesje of fluogadgets naar school komen in de vestiging van het Heilig Hart&College op de Halleweg.
Mozkito Sally Van Nerom deelt stickers uit aan de kinderen die met een fluohesje of fluogadgets naar school komen in de vestiging van het Heilig Hart&College op de Halleweg.
Drie kwart van de leerlingen en kleuters van het Heilig Hart&College trekt een fluohesje aan om naar school te gaan. Dat is de verdienste van Sally Van Nerom en de andere ‘verkeersouders’. 

 Vanaf de herfst- tot de krokusvakantie moedigt Van Nerom de ouders aan om drie keer per week een fluocontrole aan de schoolpoort te doen. Kinderen met fluohesjes, fluogadgets en helmen krijgen een sticker op hun spaarkaart van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Eens de kaart vol is, kunnen ze gratis naar de Zoo van Antwerpen of Planckendael

De ouders vinden de inzet van Van Nerom fantastisch. Van Nerom, die actief lid is van de ouderraad van de school, neemt eind dit schooljaar wel afscheid van de ploeg omdat haar kinderen doorstromen naar een andere school. “Ik hoop alvast dat andere ouders de fluo-actie overnemen, want zeker tijdens de wintermaanden is die zichtbaarheid op straat zo belangrijk voor iedereen”, besluit ze.

Sally Van Nerom lanceerde de fluo-acties aan de schoolpoort op de Halleweg.
Mozkito Sally Van Nerom lanceerde de fluo-acties aan de schoolpoort op de Halleweg.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.