Halse Daltons zamelen 8.000 euro in met Spaghettiwestern voor Kom Op Tegen Kanker

De Halse Daltons en hun vrienden hebben er hard voor moeten werken maar de Spaghettiwestern die ze in zaal Lindegroen organiseerden bracht liefst 8.000 euro op voor Kom Op Tegen Kanker.
rv De Halse Daltons en hun vrienden hebben er hard voor moeten werken maar de Spaghettiwestern die ze in zaal Lindegroen organiseerden bracht liefst 8.000 euro op voor Kom Op Tegen Kanker.

De Halse Daltons en hun vrienden hebben er hard voor moeten werken, maar de Spaghettiwestern die ze in zaal Lindegroen organiseerden heeft liefst 8.000 euro opgebracht voor Kom op tegen Kanker. Bram Luyckx, Niko Tiels, Lorenzo Maggio en Joris Van Cauwenberge hebben dus het startgeld voor de 100 kilomterrun van Kom op tegen Kanker ruimschoots ingezameld. Op het menu van het Italiaans etentje stond spaghetti bolognese, en canneloni met ricotta en spinazie. De vier vrienden ontvingen uiteindelijk driehonderd bezoekers en er werden ook nog eens tweehonderd maaltijden afgehaald. Nu de Spaghettiwestern achter de rug is, kan het viertal verder trainen voor de 100 kilometerrun die plaatsvindt op zondag 24 maart.

Lorenzo Maggio stond in de keuken tijdens de Spaghettiwestern van de Halse Daltons.
rv Lorenzo Maggio stond in de keuken tijdens de Spaghettiwestern van de Halse Daltons.
Lorenzo Maggio, Joris Van Cauwenberge, Bram Luyckx en Niko Tiels kunnen nu verder trainen voor hun 100km-run.
Mozkito Lorenzo Maggio, Joris Van Cauwenberge, Bram Luyckx en Niko Tiels kunnen nu verder trainen voor hun 100km-run.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erwin Demol

    Superteam met het hart op de juiste plaats.

Video