Eenrichtingsverkeer Dokter Spitaelslaan wordt definitief op 10 december

Op 10 december wordt de voorlopige signalisatie opgeborgen en gelden de definitieve verkeersborden voor het eenrichtingsverkeer.
Mozkito Op 10 december wordt de voorlopige signalisatie opgeborgen en gelden de definitieve verkeersborden voor het eenrichtingsverkeer.
Het eenrichtingsverkeer op de Dokter Spitaelslaan wordt definitief ingevoerd op 10 december. Ook in de Blekerijstraat wordt er dan eenrichtingsverkeer ingevoerd.

Het eenrichtingsverkeer tussen de Berendries en de Blekerijstraat werd als proefproject in januari ingevoerd. Er wordt ook eenrichtingsverkeer ingevoerd in een gedeelte van de Blekerijstraat. De toegelaten rijrichting van de Blekerijstraat is van de Trompstraat naar de Dokter Spitaelslaan. Voor fietsers en bromfietsers klasse A verandert er niets, zij kunnen in beide richtingen blijven rijden. Vanaf 10 december wordt de signalisatie aangepast. Vanaf dan zal de nieuwe verkeerssituatie definitief van kracht zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.