Directeur Don Bosco neemt afscheid en geeft opvolger ‘uitvergrote’ sleutel van de campus

Hilariteit bij de leerkrachten van Don Bosco wanneer Gilbert Torisaen een wel erg uit de kluiten gewassen sleutel aan zijn opvolger overhandigt.
Mozkito Hilariteit bij de leerkrachten van Don Bosco wanneer Gilbert Torisaen een wel erg uit de kluiten gewassen sleutel aan zijn opvolger overhandigt.

De leerkrachten van het Don Bosco Instituut hebben hun eerste kerstfeestje achter de rug. Het schoolteam verzamelde in de grote eetzaal op de campus voor een gezellige lunch. Tegelijk werd ook de directeur Gilbert Torisaen uitgewuifd. “Het beste medicijn tegen verzuring is collegialiteit”, vertelde hij de leerkrachten tijdens zijn afscheidsspeech. Torisaen organiseerde ter plekke een symbolische machtsoverdracht door de witte handschoentjes aan de trekken en zijn opvolger Ludwig Vlogaert een uitvergrote replica van de sleutel tot de school te overhandigen. De algemeen directeur werd nadien zelf getrakteerd op enkele acts van zijn directieleden.

Het schoolteam verzamelde in de grote eetzaal op de campus voor een gezellige lunch.
Mozkito Het schoolteam verzamelde in de grote eetzaal op de campus voor een gezellige lunch.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.