CARNAVAL HALLE: VIDEO. De Mannen van de Met en Prins Wouter winnaars van Halle Op Losse Schroeven

De jonge garde van De Mannen van de Met is door het dolle heen: ze hebben net de wisselbeker Edmond Demesmaeker gewonnen voor de beste show op Halle Op Losse Schroeven. Een trotse voorzitter Frans Laroche houdt de beker vast.
Mozkito De jonge garde van De Mannen van de Met is door het dolle heen: ze hebben net de wisselbeker Edmond Demesmaeker gewonnen voor de beste show op Halle Op Losse Schroeven. Een trotse voorzitter Frans Laroche houdt de beker vast.
De Mannen van de Met en Prins Wouter hebben de eerste prijzen van het carnavalseizoen gewonnen.

De Mannen van de Met konden rekenen op de jonge garde aangevuld met enkele oudere leden om een spetterende show neer te zetten waardoor ze de wisselbeker Edmond Demesmaeker minstens een jaar in hun trofeekast mogen zetten. Organisator Halattraction overhandigde de groep een nieuw exemplaar, omdat De Gebeure die vorig jaar voor de derde keer wonnen en definitief mochten houden. Die groep strandde op amper een puntje van de winnaars. 

Toch bouwde De Gebeure ook zelf nog een feestje, want hun Prins Wouter won de prijs voor het beste lied met ‘Yololo’. Daarvoor trommelde hij zelfs de Gilles op die nu al weten welk lied ze in de aanloop naar carnaval uit volle borst zullen meebrullen. ‘Yololo’ is dan ook een eerbetoon aan die Gilles. Producer Christophe Severs ging met het nummer aan de slag en Sonny Vanderheyden leverde de tekst. Prins Wouter won eerder al met Prins John de prijs voor het beste liedje, maar pakte zaterdagnacht voor het eerst alleen de overwinning. 

Op zaterdag 26 januari is er al een volgende belangrijke afspraak voor de carnavalisten, want dan vindt in ’t Vondel de Prinsenverkiezing plaats. 

De winnende show van De Mannen van de Met:

Prins Wouter won met ‘Yololo’ de liedjeswedstrijd:

Prins Wouter laat de Gilles dit jaar 'Yololo' zingen en wint zo meteen de prijs voor het beste lied op Halle Op Losse Schroeven.
Mozkito Prins Wouter laat de Gilles dit jaar 'Yololo' zingen en wint zo meteen de prijs voor het beste lied op Halle Op Losse Schroeven.

Enkele sfeerbeelden:

De jongeren van De Mannen van de Met vallen mekaar in de armen: De groep wint Halle Op Losse Schroeven met een mooie show?
Mozkito De jongeren van De Mannen van de Met vallen mekaar in de armen: De groep wint Halle Op Losse Schroeven met een mooie show?
Prins Wouter met producer Christophe Severs en tekstschrijver Sonny Vanderheyden in de coulissen van 't Vondel na de overwinning.
Mozkito Prins Wouter met producer Christophe Severs en tekstschrijver Sonny Vanderheyden in de coulissen van 't Vondel na de overwinning.
Ook Mini-Prinses Keyana danste mee in de act van De Mannen van de Met.
Mozkito Ook Mini-Prinses Keyana danste mee in de act van De Mannen van de Met.
De Mannen van de Met haalden alles uit de kast om de wisselbeker Edmond Demesmaeker te winnen.
Mozkito De Mannen van de Met haalden alles uit de kast om de wisselbeker Edmond Demesmaeker te winnen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.