Blokspot in De Kazerne opent opnieuw de deuren

De Blokspot voor studenten in het jeugdcentrum De Kazerne in Halle is al enkele jaren een van de populairste plaatsen in de streek om samen te blokken voor de examens.
Mozkito De Blokspot voor studenten in het jeugdcentrum De Kazerne in Halle is al enkele jaren een van de populairste plaatsen in de streek om samen te blokken voor de examens.
De studenten en scholieren die op zoek zijn naar een rustig plekje om te studeren kunnen opnieuw terecht in jeugdcentrum De Kazerne. Vanaf woensdag 5 december is De Kazerne omgetoverd tot Blokspot.

Nog tot en met 3 februari 2019 zetten de jeugddienst Halle en het JAC de deuren van De Kazerne opnieuw open voor alle studenten uit de regio die examens hebben. De fuifzaal wordt dan tijdelijk een blokzaal. Zowel studenten van het secundair als van het hoger onderwijs kunnen er alle dagen terecht van 8 uur tot 22 uur. Koffie, thee, water en wifi worden gratis ter beschikking gesteld. De rest brengen de jongeren zelf mee. Iedereen mag gebruikmaken van de koelkast en de microgolfoven in het jeugdcentrum. Vooraf inschrijven hoeft niet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.