Bewaakte fietsenstalling voorlopig gesloten

Proefproject wordt grondig geëvalueerd

Jobstudente Nikita bewaakte in augustus samen met een collega de fietsenstalling aan het Heilig Hart&College die het stadsbestuur inrichtte.
Mozkito Jobstudente Nikita bewaakte in augustus samen met een collega de fietsenstalling aan het Heilig Hart&College die het stadsbestuur inrichtte.
De bewaakte fietsenstalling op de campus van het Heilig Hart&College is voorlopig gesloten. Het stadsbestuur zal het proefproject evalueren.

In augustus vorig jaar opende de bewaakte fietsenstalling voor het eerst de deuren. Enkele jobstudenten werden ingeschakeld om de stalling in de gaten te houden. Volgens het stadsbestuur was er in het begin heel wat belangstelling voor de fietsenstalling. Tijdens Kermis ’t Halle werden er de eerste zaterdag van september meer dan vijftig fietsen geparkeerd, maar ook begin oktober stalden elke zaterdag bijna veertig mensen hun fiets in de stalling. De belangstelling daalde wel toen het slechter weer werd. De bedoeling is nu om het project grondig te evalueren en dan te bekijken of het nut heeft om een definitieve fietsenstalling te realiseren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.