Open Vld met twee lijsttrekkers naar verkiezingen

Open Vld Halen heeft de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voorgesteld. Rudy Marcoen en Anita Bullens zullen als lijsttrekkersduo samen campagne voeren.


"Vanzelfsprekend kan er slechts één naam bovenaan staan en we hebben daarbij gekozen voor Rudy Marcoen. Combineer de schat aan politieke ervaring van Anita Bullens met de diplomatieke en coöperatieve instelling van Rudy en je krijgt een zeer krachtig duo", stelt voorzitter Daniel Buvens. Marcoen is gemeenteraadslid sinds 2012 en Bullens zetelt al dertig jaar in de gemeenteraad. Samen gaan ze het liberale gedachtegoed verder verkondigen.


Open Vld Halen pakt in de komende weken uit met een enquête. De bestuursleden willen op die manier luisteren naar de inwoners en met de reacties rekening houden in hun beleidsprogramma.


"Wij geloven in liberale waarden zoals vrijheid, vooruitgang en veiligheid en een goed financieel beleid voor onze gemeente. Een samenleving waar iedereen kansen krijgt, maar ook verantwoordelijkheid neemt", besluit voorzitter Daniel Buvens. (KTL)