Rommel- en tweedehandsmarkt voor goede doel

Archieffoto Etienne Cloots, uit Haaltert en zijn Dendervrienden van FACE for Children in Need VZW.
repro Claudia Van den Houte Archieffoto Etienne Cloots, uit Haaltert en zijn Dendervrienden van FACE for Children in Need VZW.
Etienne Cloots uit Haaltert organiseert zondag een rommel- en tweedehandsmarkt voor het goede doel FACE for Children in Need vzw.

Cloots zet zich al jaren in voor de vzw. "Met de opbrengst zal ik in oktober tijdens mijn werkbezoek aan de projecten van FACE in Caïro vaccins, medicijnen en schoolgerief aankopen voor de vondelingen en straatkinderen in onze opvangcentra", vertelt de Haaltenaar. "Door de slechte economische situatie in Egypte (hollende inflatie, regelmatige devaluatie van het Eg. Pond) is er een groot tekort. De positieve kant is dat ik met onze sterke euro ginder dubbel zoveel goederen kan aankopen dan hier bij ons." 

Etienne Cloots organiseert de rommel- en tweedehandsmarkt in zijn voortuin, Pontweg 22 in Haaltert op zondag 23 september van 10 uur tot 17 uur.

Op dezelfde dag vindt in de vlakbij gelegen wijk Deeskensveld-Kerksken de jaarlijkse grote rommelmarkt plaats. De organisatoren 'Family & Friends' verlenen tevens hun steun aan FACE. Er zijn drank- en eetstanden en voor de kinderen is er allerlei animatie: speelpleinwerking o.l.v. KLJ leiding Kerksken, gratis grimeren, een springkasteel, ... Er is een oldtimer- en Harleyshow en twee bands en een dj zorgen doorlopend voor muziek tot 22 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.