Pendelend Haaltert vraagt snellere en frequentere verbindingen naar Brussel en Gent en een aansluiting trein/bus 87

Actiegroep stelt memorandum voor

Pendelend Haaltert had ook de kopstukken van alle politieke partijen uitgenodigd om haar memorandum te komen onderschrijven.
RV Pendelend Haaltert had ook de kopstukken van alle politieke partijen uitgenodigd om haar memorandum te komen onderschrijven.
De actiegroep Pendelend Haaltert heeft haar memorandum voorgesteld in aanloop naar de verkiezingen.

Pendelend Haaltert bestaat uit vrijwilligers en pendelaars die dagelijks de trein nemen in Haaltert en Ede. Met haar memorandum wil Pendelend Haaltert het debat aangaan over de noden van de Haaltertse treinreizigers. De actiegroep stond donderdagochtend aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om haar memorandum voor te stellen. Ze had ook de kopstukken van alle politieke partijen uitgenodigd om haar memorandum te komen onderschrijven.  "Sp.a, CD&V, Open en Liberaal, GLG Haaltert, N-VA Haaltert, P.A.T., Centrumlijst v Haaltert en Vlaams Belang ondertekenden ons memorandum en engageren zich zo om samen met Pendelend Haaltert de vragen en bekommernissen van de pendelaars te helpen realiseren en in dialoog te gaan met de betrokken instanties (NMBS, De Lijn)", zegt Franky Vlaeminck van Pendelend Haaltert.

Pendelend Haaltert heeft haar actiepunten in het memorandum ingedeeld in drie hoofdstukken: het treinaanbod, een aansluiting trein/bus 87 in station Haaltert en de herinrichting van de stationswijken en aandachtspunten voor NMBS en gemeente. Ze wil onder meer een snelle en frequente verbinding naar Brussel en Gent, een goed aanbod van vroege en late treinen voor mensen die in ploegen werken, en aansluitingen in hoofdstations. Bij de herinrichting van de stationsomgeving van Haaltert en Ede vraagt Pendelend Haaltert onder meer dat parkeren gratis blijft voor de klanten van de NMBS, een verhoging van het aantal parkeerplaatsen en van het aantal fietsenstallingen. 

Pendelend Haaltert stond 's ochtends aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om haar memorandum voor te stellen.
RV Pendelend Haaltert stond 's ochtends aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om haar memorandum voor te stellen.
Pendelend Haaltert stond 's ochtends aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om haar memorandum voor te stellen.
RV Pendelend Haaltert stond 's ochtends aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om haar memorandum voor te stellen.
Pendelend Haaltert stond 's ochtends aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om zijn memorandum voor te stellen.
RV Pendelend Haaltert stond 's ochtends aan het station in Haaltert met koffie voor de treinreizigers om zijn memorandum voor te stellen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.