Oud-schepen Paul Van Der Straeten keert terug om sp.a-lijst te duwen

Lijstduwer Paul Van Der Straeten en lijsttrekker Lisa Houtman (sp.a).
RV Lijstduwer Paul Van Der Straeten en lijsttrekker Lisa Houtman (sp.a).
Oud-schepen Paul Van Der Straeten zal de sp.a-lijst duwen in Haaltert tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober.

Van Der Straeten is nog 18 jaar gemeenteraadslid, 6 jaar OCMW-raadslid en 8 jaar schepen geweest in Haaltert. Aan de vorige verkiezingen nam hij niet deel, maar nu komt hij dus terug op, als lijstduwer voor sp.a. "Eigenlijk wou ik op mijn 67ste niet meer deelnemen, maar in deze tijden van rechtse regeringen en maatregelen tegen de gewone man wil ik graag nog eens mijn verantwoordelijkheid opnemen", aldus Van Der Straeten. "Ik ben ervan overtuigd dat Haaltert alleen met de socialisten erbij een sterke gemeente kan zijn." Sp.a wil inzetten op een toegankelijke en betaalbare dienstverlening voor jong en oud, zoals meer inkomensgerelateerde kinderopvang, betere jeugd- en sportvoorzieningen en een gemeentelijk woonzorgcentrum. Lijsttrekker Lisa Houtman laat nog weten binnenkort ook de andere kandidaten te zullen voorstellen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • john nauwelaerts

    met welke coalitie gaat het deze keer zijn ,als we maar kunnen meegraaien

  • André Van der Poorten

    Vijgen na Pasen of is het oude koeien uit de gracht halen ?