Facebook-workshop voor lokale handelaars

Er komt een Facebook-workshop voor lokale handelaars.
REUTERS Er komt een Facebook-workshop voor lokale handelaars.
Lokale handelaars die meer uit hun Facebookpagina willen halen, kunnen binnenkort deelnemen aan een Facebook-workshop. De Middenstandsraad en de dienst lokale economie van Haaltert organiseren een informatiesessie over Facebook voor lokale handelaars.

Het gaat om twee infoavonden waarop lokale handelaars uitleg krijgen zodat ze helemaal up-to-date zijn over Facebook. Lieven Van De Velde van YOUniverse zal hen aan de hand van een theorie- en praktijkgedeelte op weg zetten. De deelnemers aan de workshop wordt gevraagd om tablet of laptop mee te brengen. De organisatoren zorgen voor wifi-verbinding.

De infosessie vindt plaats op maandag 3 en 17 december van 19 tot 22 uur, met aansluitend netwerkmoment en receptie, in de raadzaal van het gemeentehuis van Haaltert, Hoogstraat 41. Inschrijven kan tot 8 november via lokaleeconomie@haaltert.be. De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 15 deelnemers. Deelname is gratis, maar bij onaangekondigde afwezigheid zal er een kost van 25 euro worden aangerekend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.