‘Hogteneers van vruger’ levert bijna 8.000 euro op voor goede doel

Het gezelschap dat de voorstellingen 'Hochteneers van vruger' bracht: André Van Aerschot, Roger Wouters, Louis Deca, Gaston Stas, Joëlle Speeckaert en Wim De Bie.
Foto Sven Ponsaerts Het gezelschap dat de voorstellingen 'Hochteneers van vruger' bracht: André Van Aerschot, Roger Wouters, Louis Deca, Gaston Stas, Joëlle Speeckaert en Wim De Bie.

De uitvoerders van de Haachtse theatershow ‘Hogteneers van vruger’ hebben de opbrengst van hun shows overhandigd aan het goede doel. De drie voorstellingen die op 21, 22 en 23 september voor drie uitverkochte zalen in GC Den Breughel in Haacht werden gespeeld, werden uitermate enthousiast onthaald. Artiesten André Van Aerschot (samensteller), Roger Wouters (accordeon), Louis Deca (zang en toetsen), Gaston Stas (verteller), Joëlle Speeckaert (zang) en Wim De Bie (drums) zijn dan ook zeer blij het mooie bedrag van 7.925 euro te kunnen verdelen over drie goede doelen: ‘Kom Op Tegen Kanker’, vzw Rozemarijn en Samana (Ziekenzorg) Haacht-centrum en Sint-Adriaan. Ondertussen werkt het artistieke gezelschap voor volgend jaar al aan een derde editie van ‘Hogteneers van vruger’. Die zal dan de meer dan 130 cafés die Haacht ooit telde als rode draad hebben.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.