Vandalen steken autoband schepen Boelens plat

De band werd duidelijk op vijf plaats doorstoken met een mes.
rv De band werd duidelijk op vijf plaats doorstoken met een mes.
Vandalen hebben een van de banden van de wagen van schepen Eddie Boelens (Groen) plat gestoken. De rechter voorband werd op vijf plaatsen doorstoken met een scherp voorwerp. Boelens heeft een klacht tegen onbekenden ingediend bij de politie.

“Mijn auto stond in de Jan Mulsstraat in de buurt van mijn woning geparkeerd”, vertelt Boelens. “Wanneer de vandalenstreek werd uitgevoerd is onduidelijk. Mijn echtgenote parkeerde de wagen vorige maandag omstreeks 17 uur en het is pas vrijdagmiddag dat één van mijn zonen de platte band vaststelde, toen hij kort na zijn vertrek moeite had met de controle van de wagen.”

Volgens Boelens is het geen toeval dat net zijn wagen het voorwerp is van vandalisme. Op de auto kleeft een sticker van Groen. De daders dienen volgens de schepen dan ook in politieke hoek te worden gezocht. “Enkele jaren geleden werd al een affiche met scherpe politieke boodschappen tegen mijn engagement op de gevel van onze woning geplakt. Ik ben ervan overtuigd dat de daders van deze wandaad in dezelfde rangen gezocht dienen te worden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.