Rioleringswerken in Winkelveldstraat van start

De werken zullen 68 werkdagen duren.
rv De werken zullen 68 werkdagen duren.
In de twee doodlopende gedeelten van de Winkelveldstraat starten maandag wegen- en rioleringswerken. De werken zullen 68 werkdagen duren en hebben geen impact op het doorgaand verkeer in de rest van de Winkelveldstraat.

Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd waarbij vuil water van regenwater wordt gescheiden. Alle woningen in deze delen van de straat zullen van de huidige riolering afgekoppeld worden om vervolgens op het nieuwe stelsel aangesloten te worden.

De gemeente stelt hiervoor een afkoppelingsdeskundige aan die de nodige afspraken maakt met de bewoners. De eigenaars van de betrokken woningen ontvangen hierover een brief van de gemeente met meer informatie.

Oorspronkelijk hadden de werken al in de zomer moeten aanvatten, maar door onvoorziene omstandigheden werd de startdatum uitgesteld. Begin volgend jaar zijn er gelijkaardige werken gepland in de Roostbaan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.