Inwoners wensen elkaar gelukkig nieuwjaar

De Grimbergenaren hieven het glas op het nieuwe jaar in zaal Fenikshof.
Baert Marc De Grimbergenaren hieven het glas op het nieuwe jaar in zaal Fenikshof.
Er werd afgelopen weekend duchtig getoost op het nieuwe jaar in onze regio. Dat was onder meer het geval in Grimbergen, Londerzeel, Steenokkerzeel, Wolvertem en Westrode.

In Grimbergen gebeurde dat niet zoals gewoonlijk op het Kerkplein, maar in de grote zaal van het Fenikshof. Door de aangekondigde regen werd veiligheidshalve geopteerd voor een binnenlocatie. Verenigingen baatten drank- en eetstandjes uit en tussen 11 en 12 uur was de drank op kosten van het gemeentebestuur. Brassed-Up zorgt voor sfeervolle muziek en iedereen kan een kiekje laten schieten bij de ‘foto booth’. Ook de trekking van de eindejaarsactie stond op het programma.

De Londerzelenaren waren dan weer uitgenodigd door de gemeente en brouwerij Palm op de parking van gemeenschapscentrum Gerard Walschap. Daar werd de regen wel getrotseerd al waren ook grote parasols voorzien waaronder men kon schuilen. Dorpsdichter Swa Pelemans zorgde voor de vrolijke poëtische noot. Chiro Malegijs en Jeugdhuis Heidestip zorgden voor lekkere soep en een snack.

Verenigingen baatten drank- en eetstandjes uit.
Baert Marc Verenigingen baatten drank- en eetstandjes uit.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.