De eerste auto's staan al op de parkeerstrip

De eerste wagens vonden al een plaatsje op de nieuwe parkeerstrip
Marc Colpaert De eerste wagens vonden al een plaatsje op de nieuwe parkeerstrip
Hoewel de oplevering van de werken nog niet is gebeurd, staan ondertussen wel al de eerste wagens op de nieuwe parkeerstrip in het centrum van Gooik. 

De gemeente heeft ervoor gekozen om minder parkeerplaatsen voor voertuigen te voorzien in het centrum. Om dit te verwezenlijken werd een parkeerstrip voor 40 wagens aangelegd achter café De Vrede. “De verharding en de aanleg van de parkeerstrip zijn eigenlijk af, enkel nog de oplevering moet gebeuren. Maar alvorens wij deze parkeerstrip openstellen, zou het best zijn dat ook het telsysteem (dat aangeeft hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn, red.), de aanplantingen van bomen en het groenscherm volledig uitgevoerd zijn”, aldus schepen Simon De Boeck (CD&V). 

Ondertussen hebben toch al enkele bestuurders hun wagen via de doorgang naast café De Vrede op de nieuwe parkeerstrip kunnen plaatsen. Voor wie de hoofdingang wilt gebruiken om de parkeerstrip te bereiken zal nog even geduld moeten hebben. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.