Schepen Hilde Holsbeeks ‘meter’ van dorpsactie

Hilde Holsbeeks is meter van de dorpsactie.
Bollen Hilde Holsbeeks is meter van de dorpsactie.
De jaarlijkse dorpsactie ten voordele van het goede doel van de Dorpspartij vindt op zondag 23 december plaats.

De traditionele wafelverkoop aan de Spar werd voor deze editie vervangen door een Kerstconcert ‘voor het goede doel’ in de kerk van Kapellen. En dit jaar gaat de opbrengst van de dorpsactie integraal naar Kom op tegen Kanker. Als meter voor de dorpsactie dit jaar konden we niemand beter vragen dan schepen van Welzijn Hilde Holsbeeks (Dorpspartij). Zij zet is als schepen al jaren in op een gezonde gemeente, is onder andere de bezieler van ‘Glabbeek fietst tegen Kanker’ en richtte hiervoor een fietsploeg op met vrijwilligers uit onze gemeente. 

Glabbeek is dankzij Hilde dit jaar ook kandidaat als één van de gastgemeenten voor de vierdaagse van de 1.000 kilometer Fietsen tegen Kanker die plaatsvindt in het verlengde hemelvaartweekend van 30 mei tot 2 juni 2019. Dit jaar verzamelde Glabbeek meer dan 10.000 euro, waardoor er twee teams van renners uit Glabbeek (5.000 euro startgeld per team) meededen aan de 1.000 kilometer Fietsen tegen Kanker. Volgend jaar willen we vanuit Glabbeek opnieuw met minimaal twee teams aan de start staan van deze lovenswaardige wedstrijd voor een enorm belangrijk goed doel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.