“Kunst in de Kerk” tijdens Pinksterweekend

GLABBEEK-Cultuurschepen Tom Struys aan het schilderen
Bollen GLABBEEK-Cultuurschepen Tom Struys aan het schilderen

De gemeente Glabbeek organiseert “Kunst in de Kerk” met 30 kunstenaars in de kerk van Attenrode tijdens Pinksterweekend op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni.

De gemeentelijke cultuur-en erfgoedraad pakt op initiatief van cultuurschepen Tom Struys (Dorpspartij) tijdens het Pinksterweekend uit met een nieuw initiatief ‘Kunst in de kerk’, waarbij in het unieke kader van de kerk van deelgemeente Attenrode werk zal zijn te bewonderen van bekende en minder bekende lokale en regionale kunstenaars. Maar liefst 30 kunstenaars zullen exposeren en ook cultuurschepen Tom Struys zal voor het eerst zijn eigen schilderwerk exposeren.

Iedereen is welkom om te komen genieten van het beste wat dit nieuw lokaal en regionaal kunstplatform te bieden heeft in de meest diverse kunstvormen: van schilderkunst tot keramiek en van beeldende kunst tot calligrafie. Een bezoek brengen aan de tentoonstelling kan gratis op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni van het Pinksterweekend, alle dagen van 10 tot 18 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.