Seniorenadviesraad zoekt enthousiaste 55-plussers

-
TVA -
De stedelijke seniorenadviesraad lanceert een oproep naar geëngageerde 55-plussers om haar werking te versterken. Dat laat schepen van sociale zaken Michel Vincke (sp.a) weten.

De raad werkt op vraag van het openbaar bestuur of op eigen initiatief adviezen uit met als doel het welzijnsbeleid te stimuleren in het belang van alle Gistelse 55-plussers. Daarnaast zet ze jaarlijks haar schouders onder ROCK+, het kerstfeest, de 10.000 Stappen-wandeling, de Bewegingsdriehoek en nog zoveel meer. De adviesraad wil de 55-plussers activeren. “De raad bestaat uit leden van de zes Gistelse ouderenverenigingen en een aantal geïnteresseerde (ongebonden) burgers”, zegt Vincke. “Enthousiaste 55-plussers die mee willen bouwen aan een constructieve lokale samenleving en willen participeren, kunnen hun kandidatuur indienen bij centrum Zonnewijzer in de Bruidstraat 9.” Inschrijven kan ook via 059/27.06.60 of zonnewijzer@gistel.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.