Leerlingen Atheneum organiseren uitwisseling met leeftijdsgenoten uit Florenville

In het kader van hun GIP hebben de leerlingen van 6 secretariaat-talen een uitwisseling georganiseerd met leerlingen uit het Ardens stadje Florenville.
Frank Eeckhout In het kader van hun GIP hebben de leerlingen van 6 secretariaat-talen een uitwisseling georganiseerd met leerlingen uit het Ardens stadje Florenville.
In het kader van hun Geïntegreerde Proef (GIP) hebben de leerlingen van 6 Secretariaat-Talen een uitwisseling georganiseerd met leerlingen uit het Ardens stadje Florenville.

Na de voorstellingen gaven de leerlingen van 6 Secretariaat-Talen hun Waalse collega’s een rondleiding op de campus. In de namiddag werden de leerlingen opgedeeld in groepjes van vier voor een stadsspel. Na een lekkere mattentaart en enkele leuke foto’s stond nog een uurtje bowling op het programma. In mei is het aan de Geraardsbergse leerlingen van 6 Secretariaat-Talen om naar Florenville te gaan.

De leerlingen trokken het centrum in voor een stadsspel.
Frank Eeckhout De leerlingen trokken het centrum in voor een stadsspel.
De leerlingen trokken het centrum in voor een stadsspel.
Frank Eeckhout De leerlingen trokken het centrum in voor een stadsspel.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.