GO! Centrum schenkt 750 euro aan Home Magnolia

De opbrengst werd geschonken aan Home Magnolia.
Frank Eeckhout De opbrengst werd geschonken aan Home Magnolia.
GO! BS Centrum in Geraardsbergen heeft een cheque van 750 euro geschonken aan Home Magnolia. Dat bedrag is de eindsom van de Warmste Avond, die de school eind december organiseerde.

De vriendenkring van de school en de meesters en de juffen zorgden voor een gezellig kader. Niet alleen verkochten de leerlingen er hun zelfgemaakte kunstwerkjes, ze verwarmden ook de harten van de aanwezigen met het mooiste gezang en de perfecte dans. Kris Stevens, directeur van Home Magnolia, is heel blij met dit en veel andere initiatieven die werden georganiseerd in het kader van de Warmste Week. “Het bedrag dat wij per dag, per kind krijgen van de overheid is heel erg nipt. Met de giften die wij de afgelopen weken kregen, hoop ik voor onze kinderen een meerdaagse uitstap naar De Efteling te kunnen organiseren. Voor vele van onze bewoners zal dit de eerste keer zijn dat ze op vakantie kunnen gaan.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.