Fout for Life in OC De Lier

Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro (aan de kassa 7euro) en zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina of in het OZC Sint-Vincentius.
Frank Eeckhout Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro (aan de kassa 7euro) en zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina of in het OZC Sint-Vincentius.

Met Fout fot Life zamelen enkele enthousiaste vrouwen geld in voor OZC Sint-Vincentius, een voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, met vestigingen in Viane en Deftinge.

Fout For Life wordt een dansfeest waar mensen met of zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten en vooral kunnen genieten van sfeer, muziek en dans. Een hele rits dj’s zorgen voor de meest passende muziek om er een spetterende fuif van te maken. De avond gaat van start met dj Stef, gevolgd door Bart Reeves, Radio Tepelklets en Stylistics. Mastra sluit de avond af. Fout For Life vindt plaats op zaterdag 29 september in zaal OC De Lier in Lierde en start om 20 uur. Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro (aan de kassa 7 euro) en zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina of in het OZC Sint-Vincentius.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.