Complimenten voor werknemers Zonnestraal

De kinderbegeleiders kregen heel wat complimenten en een handcrème.
Frank Eeckhout De kinderbegeleiders kregen heel wat complimenten en een handcrème.
De werknemers van het OCMW-kinderdagverblijf Zonnestraal heben vrijdag op de Dag van de Kinderbegeleider tal van complimentenkaartjes van de ouders en grootouders gekregen. En de handcrème die voorzitter OCMW-David Larmuseau hen gaf, symboliseert dat de kinderen bij hen in goede handen zijn. 

Elke dag zetten de begeleiders zich in om van de kinderopvang een warme plek te maken waar elk kind zich goed voelt. Zij verzinnen activiteiten, geven speelimpulsen, verzorgen, luisteren, zingen liedjes, maken tussendoortjes klaar, spelen, ruimen op, vertellen verhalen, troosten, vergaderen en regelen de administratie. Hun dagelijkse complimenten doen kinderen groeien: in hun ontwikkeling en in hun zelfvertrouwen.

"Vandaag draaien we de rollen graag om", zegt David Larmuseau. "De oproep aan de ouders, kinderen en grootouders op om hun compliment te noteren op één van de complimentenkaartjes werd goed beantwoord. Ook via de sociale media stroomden heel wat gelukwensen binnen."  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.