A Walk to Victory 1914-1918 met Concertband Cecilia

Concertband Cecilia Geraardsbergen verwent je met swingende hits in een stijlvol jasje .
Frank Eeckhout Concertband Cecilia Geraardsbergen verwent je met swingende hits in een stijlvol jasje .
Met A Walk to Victory 1914-1918 neemt Concertband Cecilia Geraardsbergen je mee naar drie locaties met een oorlogsgeschiedenis. 

Je ontdekt er gaandeweg enkele personages en taferelen uit de periode 1914-1918. De regie en locatiekeuze van Frederika Schollaert zullen je ongetwijfeld in de juiste sfeer brengen. Als finale wandel je letterlijk de overwinningssfeer tegemoet: een swingend concert met muziek uit de oorlogsjaren in samenwerking met Wings of Memory.

Voor 100 jaar einde 'Groote Oorlog' maak je deel uit van een buitengewoon cultureel samenwerkingsproject in Geraardsbergen. Concertband Cecilia Geraardsbergen verwent je met swingende hits in een stijlvol jasje als ware het een authentiek Glenn Miller Orchestra. 

Tickets kosten 16 euro, theaterwandeling en het concert inbegrepen. Bestellen kan via www.ceciliageraardsbergen.be en  www.de-abdij.be, Kunstacademie Geraardsbergen en bij de muzikanten van de concertband. 

A Walk to Victory 1914-1918 vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 november om 19.30 uur in De Spiraal in Geraardsbergen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.