Werknemers bouwonderneming Wyckaert trappen zich met ‘gocarttrein’ naar Warmste Week

De directieleden en werknemers van bouwonderneming Wyckaert fietsen met een ‘go-carttrein' naar de Warmste Week in Puyenbroeck.
Wannes Nimmegeers De directieleden en werknemers van bouwonderneming Wyckaert fietsen met een ‘go-carttrein' naar de Warmste Week in Puyenbroeck.

De directie en werknemers van de Gentse bouwonderneming Wyckaert vertrokken deze middag met een 56 meter lange gocarttrein naar het Warmste Week dorp in Puyenbroeck. Bij aankomst overhandigen ze een cheque voor de realisatie van een nieuwe speeltuin voor de afdeling pediatrie van het AZ Sint-Lucas. “Sinds vorig jaar kiezen we telkens een goed doel waarvoor de werknemers zich een jaar lang inzetten en geld inzamelen via verschillende acties. Vorig jaar kon er meer dan 11.000 euro geschonken worden aan VZW De Tandem. Dit jaar streeft Wyckaert ernaar het realisatiebedrag voor een nieuwe speeltuin voor de afdeling pediatrie van het AZ St Lucas in te zamelen”, aldus Tom De Clercq, communicatieverantwoordelijke bij Wyckaert.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.