VIDEO. Vader en zoon dumpen schaamteloos hun oude zetel langs de weg in Gentbrugge

De twee dumpen de oude zetel in de Robiniadreef.
Bert Vuylsteke De twee dumpen de oude zetel in de Robiniadreef.
Een vader en zoon werden zaterdagochtend gefilmd in de Robiniadreef in Gentbrugge terwijl ze schaamteloos aan het sluikstorten waren. In een zelfgeknutselde kar brachten ze hun oude zetel naar de plek, om ze dan in de struiken te duwen. De feiten werden gefilmd door Bert Vuylsteke die het op Facebook plaatste. 

“Ongegeneerd zaterdagvoormiddag om 11 uur zetels komen sluikstorten...”, werd erbij geschreven. Er kwamen dan ook zeer veel verontwaardigde reacties op het filmpje. De beelden worden doorgegeven aan de Gentse politie en Ivago. “Ik hoop dat die mannen gepakt worden”, zegt Bert. 

Ze zouden al door enkele  mensen herkend zijn. De twee riskeren een GAS-boete of veroordeling. De boete bedraagt 120 euro. Ook de opruimkosten van Ivago moeten zij betalen. Die kunnen oplopen tot 250 euro.

Bert Vuylsteke253 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kri Devo

  nen grote put delven en begraven , als ge ies wit wa ze toen allemol in den hof dolven :p :p

 • Arifiene De Laet

  Ik ben afhankelijk van de gemeente om te komen ophalen, tegen betaling weliswaar. Nu hebben wij een soort inham zichtbaar vanaf straat maar spullen staan niet op het voetgangerspad. Ik zet alles daar voor een week of 2 en wat dan niet weg is laat ik ophalen door de gemeente. Scheelt me echt veel geld want veel mensen pikken dingen op. Wat er dan nog staat betaal ik dan maar om weg te laten halen.

 • Christine Laevers

  Het containerpark in Leuven is heel duur! 20 euro omdat je met een camionette komt! Hier op het Franse platteland is het zo goed als gratis en ze helpen je ook nog met het uitladen. Bovendien zijn de mensen er heel vriendelijk. De reden is ws omdat ze hier alles opbranden. Dat is ook niet gezond.

 • Mario Vinckier

  En wat met mensen die hun sigarettenpeuken voor hun deur op straat smijten. De straat is geen vuilbak hé.

 • Katherine Baker

  Ge moet een keer in Gent (buiten het historisch centrum) rondlopen ! Wat een smeerlapperij langs de straten, een bende zwijnen heeft er niks aan ....