Opnieuw controles en rugzakverbod voor ’t Kuipke

Veiligheidsmaatregelen Zesdaagse Gent Kuipke.
Yves Masscho Veiligheidsmaatregelen Zesdaagse Gent Kuipke.
Wie morgen – of de rest van de week – naar de Zesdaagse in ’t Kuipke afzakt, houdt beter rekening met de veiligheidsinstructies. De organisatie vraagt met aandrang om geen rugzakken of grote tassen mee te brengen. 

Breng je die toch mee, dan zullen ze gecontroleerd worden aan de ingang, en moeten achterblijven in een speciale bewaarplaats. Ook vlaggen en paraplu’s zijn uit veiligheidsoverwegingen verboden in ’t Kuipke, net als toeters, fluitjes, eigen drank en eten. Aan de inkom kunnen bezoekers ook gecontroleerd worden. De organisatie vraagt vriendelijk om hieraan mee te werken, omdat het gebeurt in het belang van de veiligheid van alle aanwezigen op het wielergebeuren.

De Zesdaagse in ’t Kuipke.
Wannes Nimmegeers De Zesdaagse in ’t Kuipke.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erwin Vandriessche

    'k weet nu niet of drank en eten met de veiligheid te doen hebben als eerder om economische verkoopredenen van de organisatie en interne horeca! Lijkt ja meer op Kinepolis, daar mag je ook je eigen snoep niet meebrengen, omdat ze anders niets verkopen in hun overduur lokaal snoepwinkeltje!