Kitten bevrijd uit motorblok en opgevangen door brandweer

Het katje werd gezond en wel uit het motorblok bevrijd en verblijft momenteel bij een brandweerman.
Brandweer Gent Het katje werd gezond en wel uit het motorblok bevrijd en verblijft momenteel bij een brandweerman.
Een katje dat vastzat in de motor van een geparkeerde wagen, is in de nacht van dinsdag op woensdag bevrijd door de Gentse brandweer. De kitten stelt het goed en wordt voorlopig opgevangen door een brandweerman.

Enkele bezorgde buurtbewoners riepen de brandweer iets na middernacht op naar de Slinke Molenstraat in Gent omdat ze een katje hoorden krijsen onder de motorkap van een geparkeerde wagen. Twee brandweermannen kwamen ter plaatse om het diertje uit de benarde positie in het motorblok te halen. Uiteindelijk slaagden ze erin om het met een stok te bevrijden zonder de auto te beschadigen.

De eigenaar van de wagen is niet de eigenaar van het katje en het dier is niet gechipt. Daarom namen de brandweermannen de poes mee naar de kazerne. Een brandweerman besloot om het diertje bij hem thuis op te vangen. De eigenaar die zijn kitten herkent, kan contact opnemen met de brandweerkazerne met een e-mail naar info@bwzc.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.