Gentse politiehonden geven zondag demonstratie op Vrijdagsmarkt voor het goede doel

De Gentse politiehonden zullen zondag het beste van zichzelf geven op de Vrijdagsmarkt.
Politie Gent De Gentse politiehonden zullen zondag het beste van zichzelf geven op de Vrijdagsmarkt.
De Gentse politiehonden zullen nu zondag het beste van zichzelf geven op de Vrijdagsmarkt. Ze doen dit niet zomaar. Het is een initiatief voor de ‘Warmste Week’, ten voordele van Vrienden der Blinden.

“Een collega met het hart op de juiste plaats wou zich graag inzetten voor Vrienden der Blinden”, aldus de Gentse politie. “Dit is een opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. Hiervoor organiseerde zij een neuzekesverkoop binnen het korps en werden er overal tonnen geplaatst om plastic dopjes te verzamelen. Ons Hondenteam zag deze oproep verschijnen en aangezien deze viervoeters hen nauw aan het hart liggen, wilden zij zich graag ook inzetten voor dit goede doel. Daarnaast gaan ook onze collega’s op de fiets, de ‘Draken’ een demonstratie geven.” Vanaf 13.30 uur kan je elk half uur afwisselend de teams aan het werk zien. Ter plekke kan je ook een zakje neuzekes of ander snoep aanschaffen voor 5 euro. De opbrengst hiervan gaat naar Vrienden der Blinden.

Meer info vind je hier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.