Expo Lang leve de muziek! pakt uit met meet & greets

Clown Bumba.
studio 100 Clown Bumba.
Wie tijdens de kerstvakantie de expo Lang leve de muziek! bezoekt, krijgt er heel wat extra’s bovenop. Er zijn optredens, meet & greets en live radio-uitzendingen voor jong en oud. 

Het uitgelezen moment om met de hele familie uitgebreid te genieten van 60 jaar Nederlandstalige muziek. Op woensdag 26 december kunnen kinderen hun held Bumba ontmoeten en op donderdag 27 december is er een ontmoeting gepland met Mila van Ghost Rockers. Johan Verminnen op zijn beurt komt optreden op zaterdag 29 december. Op donderdag 3 januari is er een meet & greet met Kaatje. Zaterdag 5 januari zenden Radio 1 en Radio 2 live uit met optredens van onder meer Will Tura en Miguel Wiels. Op zondag 6 januari sluit Isabelle A het bijzondere programma af met een concert.

Lang Leve de Muziek! 60 jaar liedjes uit de Lage Landen brengt de mooiste liedjes, de leukste verhalen, memorabele televisiefragmenten en iconische collectiestukken samen in de Sint-Pietersabdij in Gent. Alle meet & greets en optredens zijn inbegrepen in het inkomticket. De signeersessie met Miguel Wiels is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.