Duel De Kerpel en Abdoul blijft onbeslist

Junior Bauwens maakt geslaagde comeback

De Kerpel en Abdoul in een innige omhelzing na hun kamp.
Wannes Nimmegeers De Kerpel en Abdoul in een innige omhelzing na hun kamp.
De kamp tussen Freddy De Kerpel (70) en Ismail Abdoul (42) op het Gentse Boksgala is deze avond geëindigd op een match nul. 

De twee bokslegendes hielden elkaar in evenwicht op het canvas van de topsporthal. Geen winnaar dus, maar het publiek smulde wel van de confrontatie.  De Kerpel oogstte bewondering omwille van zijn messcherpe conditie. Ook op zijn zeventigste lijkt de tijd maar geen vat te krijgen op het boksicoon. "Ik voelde mij goed al was ik de vierde ronde wel vermoeid tegen de iets zwaardere Ismail. Ik ben hem dankbaar om mijn partner te zijn", verklaarde De Kerpel voor de camera van AVS.

De Kerpel tijdens een intermezzo.
Wannes Nimmegeers De Kerpel tijdens een intermezzo.
De Kerpel haalt uit.
Wannes Nimmegeers De Kerpel haalt uit.

Na de galamatch maakte publiekslieveling Junior Bauwens zijn wederoptreden op het Gentse boksgala. Een frisse Bauwens nam het op tegen Angelo Turco en won overtuigend: de 43e winst uit zijn carrière. Na een sabbatjaar is de 'Junior' van vroeger helemaal terug.

Freddy De Kerpel
Wannes Nimmegeers Freddy De Kerpel
Ismail Abdoul
Wannes Nimmegeers Ismail Abdoul
De Kerpel haalt uit.
Wannes Nimmegeers De Kerpel haalt uit.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.