DAGBOEK: Lode De Roover en Piet Vande Casteele snuiven sfeer op tijdens finale Bocuse d’Or

Lode en Piet proefden deze ochtend al van de sfeer tijdens de start van de finale van Bocuse d’Or.
Geert De Rycke Lode en Piet proefden deze ochtend al van de sfeer tijdens de start van de finale van Bocuse d’Or.
Onze culinaire helden maken morgen pas hun opwachting in de belangrijkste kookwedstrijd ter wereld, maar vandaag werd wel al het startschot gegeven van de finale van ‘Bocuse d’Or’ in Lyon.

De Zeelse chef Lode De Roover en zijn commis Piet Vande Casteele uit Grammene maakten deze ochtend tijd om naar hun medefinalisten te gaan kijken. Daarna reserveerde Lode een halfuurtje ‘quality time’ voor zijn kinderen Jules en Louis.

Tijd voor een ultieme check van de vrachtwagen met alle ingrediënten
Geert De Rycke Tijd voor een ultieme check van de vrachtwagen met alle ingrediënten
Tijd voor een ultieme check van de vrachtwagen met alle ingrediënten
Geert De Rycke Tijd voor een ultieme check van de vrachtwagen met alle ingrediënten
Tijd voor een ultieme check van de vrachtwagen met alle ingrediënten
Geert De Rycke Tijd voor een ultieme check van de vrachtwagen met alle ingrediënten

Samen met Piet inspecteerde hij ook nog eens de inhoud van de gekoelde vrachtwagen die 600 ingrediënten overbracht van Zele naar Lyon.

Deze avond staat er nog een fandiner op het programma met de 200 meegereisde fans van onze nationaal culinair team.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.