Aanrijding tussen vrachtwagens: even vrees voor giftige dampen

Aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Industrieweg in Wondelgem.
Wouter Spillebeen Aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Industrieweg in Wondelgem.
Door een aanrijding tussen twee vrachtwagens was de Industrieweg in Wondelgem in de richting van Zelzate donderdagnamiddag een tijd lang afgesloten. Er werd eerst gedacht dat er giftige dampen vrijkwamen, maar dat bleek niet te kloppen.

De aanrijding tussen de twee vrachtwagens gebeurde rond 15.15 uur op een paar meter voor de verkeerslichten ter hoogte van de Evergemsesteenweg. Door de klap geraakte een van de chauffeurs lichtgewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie en de brandweer kwamen ter plaatse om de omgeving te beveiligen. Onder andere omdat er eerst werd gedacht dat er giftige dampen vrijkwamen, werd de Industriebaan een tijd lang volledig afgesloten in de richting van Zelzate. Iets later werd de linkerrijstrook vrijgegeven. Intussen kan alle verkeer er passeren, al is er op het drukke kruispunt sprake van heel wat verkeershinder.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudi Vanderstraeten

    Vraag mij af sinds wanneer chloor niet meer als giftig word beschouwd