‘Blind Getrouwd’-bruidje heeft haar FACTS-prins gevonden: blind date komt eraan

De blind getrouwde bruid en haar prins.
RV De blind getrouwde bruid en haar prins.
Een 29-jarige vrouw uit Aalst deed donderdag in onze krant een romantische oproep. Ze was vorig weekend op FACTS, de Gentse fantasy- en comicbeurs, verkleed als een ‘blind getrouwde bruid’ met blinddoek. Daar kwam ze een knappe prins tegen, die heel wat interesse in haar toonde. Zij ging er niet op in, maar had achteraf spijt en hoopte hem te vinden. Nog geen 24 uur later liet de onbekende aanbidder van zich horen.
De blind getrouwde bruid en haar prins.
RV De blind getrouwde bruid en haar prins.

Om 11 uur kwam de mail binnen waarin de prins zich bekendmaakte, “Gisteren heb ik een leuke verrassing gekregen, een vriendin toonde mij het artikel over het blind getrouwd-meisje die naar me zocht. Vol spanning en euforie stuur ik een foto door van de lieftallige bruid en mij”, schrijft de prins. Maar daar blijft het niet bij, de man pakt het origineel aan. Hij maakte zichzelf onherkenbaar op de foto. “Ik wens nog anoniem te blijven om de spanning te behouden, maar een blind date zie ik zeker zitten.” 

Deze keer werden de nummers wel uitgewisseld en ze zijn allebei al enorm enthousiast. “Het is echt een mooi verhaal", zegt de anonieme prins. “Ik heb nog nooit in mijn leven zoiets meegemaakt. Ik zag haar rondlopen en ik dacht: ‘Met haar wil ik wel eens op de foto’” 

De bruid heeft haar prins gevonden.
RV De bruid heeft haar prins gevonden.

Of dit sprookje een ‘happy end’ kent, is nog afwachten. Maar een blind date staat alvast gepland. “Ik weet nog altijd niks van hem, geen naam, leeftijd of woonplaats, want ik heb hem gesaved als ‘FACTS-prins’”, zegt de bruid. En ze leefden nog lang en gelukkig?
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.