Vrouw (23) uit Zonhoven overleeft klap tegen stilstaande vrachtwagen niet

De dame stierf ter plaatse.
Marco Mariotti De dame stierf ter plaatse.
In Genk is op een parallelweg met de Oosterring donderdagvoormiddag een zwaar ongeval gebeurd waarbij een 23-jarige vrouw om het leven kwam.

De bestuurder van een wagen reed richting Zutendaal over de parallelweg. Ter hoogte van Limeparts merkte de bestuurder een vrachtwagen te laat op, en knalde tegen de achterzijde van de truck. Het voertuig raakte zwaar beschadigd. Voor de passagier uit Zonhoven kwam alle hulp te laat. De bestuurder bleef ongedeerd.

Medewerkers van nabijgelegen bedrijven schoten nog te hulp, maar dat mocht niet baten. Brandweer Oost Limburg snelde ter plaatse om het lichaam af te schermen.  Het voertuig werd getakeld. 

De wagen knalde achter op de vrachtwagen.
Marco Mariotti De wagen knalde achter op de vrachtwagen.10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Laura Bammens

  Vind het heel erg .. Nog maar 23 jaar .. Haar leven moest nog eigenlijk beginnen .. Heel veel sterkte aan familie en vrienden . Rust in vrede

 • Joseph Van Gool

  Zien die mensen tegenwoordig niet goed meer? Of is dit een nieuwe manier om iemand uit de weg te ruimen.

 • Gino Denil

  Als je zo een vrachtwagen op klaarlichte dag niet ziet staan dan een gevarendriehoek waarschijnlijk ook niet. Waarschijnlijk was de bestuurder afgeleid door iets anders. Als er geen parkeerverbod geldt mag een vrachtwagen daar ook parkeren. Dat zorgt op veel plaatsen voor onveilige toestanden.

 • Dirk De Buyst

  Als je een vrachtwagen al niet meer ziet staan...

 • vangeel guido

  Waarom zijn wij met zijn allen verplicht een gevaren driehoek te plaatsen en deze vrachtwagens niet????Veel sterkte aan de nabestaanden .