Start-ups op C-Mine Crib krijgen professionele hulp

Jasper Olaerts van C-Mine Crib sluit met Motmans & partners een deal om de start-ups nog professioneler te begeleiden.
Mine Dalemans Jasper Olaerts van C-Mine Crib sluit met Motmans & partners een deal om de start-ups nog professioneler te begeleiden.
C-Mine Crib, een hotspot voor start- en groeibedrijven op de vroegere mijnsite in Winterslag, gaat de 65 start-ups die daar nu gevestigd zijn extra begeleiden. Hiervoor heeft de directie van C-Mine Crib een partnerschip gesloten met Motmans & partners.

“De bedrijven kunnen bij hen terecht voor een professionele begeleiding in hun zoektocht naar een persoonlijke mentor, geschikte leden voor een adviesraad of voor extra coaching”, zegt Jasper Olaerts, de directeur van C-Mine Crib, waar vooral bedrijven in gaming, 3D-technologie en andere multimediale toepassingen gehuisvest zijn.

“We spelen in op de vraag van onze bewoners”, zegt hij. “Het is belangrijk om goed te luisteren en zo te ontdekken wat de start-ups nodig hebben om sneller te kunnen groeien. Met de hulp van Motmans & partners kunnen de bedrijven geschikte mentoren, leden van de adviesraad of raden van bestuur vinden.” Motmans & partners kan hiervoor terugvallen op wel 100 ervaringsdeskundigen. “Ons doel is dat elke ondernemer zich maximaal laat omringen door deskundige adviseurs of ervaringsdeskundigen”, aldus nog Motmans.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.