Laura Tesoro en Regi zijn de blikvangers op eerste dag stadsfestival Genk on Stage

Laura Tesoro is één van de blikvangers op het gratis stadsfestival Genk on Stage.
VTM Laura Tesoro is één van de blikvangers op het gratis stadsfestival Genk on Stage.
Laura Tesoro en Regi zijn de blikvangers op het Genkse stadsfestival Genk on Stage in het laatste weekend van juni. Eerder werd al Stan Van Samang aangekondigd.

Lauro Tesoro, een Antwerpse zangeres, eindigde op de 10 de plek op het Eurovisiesongfestival van 2016. Toen bracht ze het nummer ‘What’s The Pressure’. Momenteel gooit ze hoge ogen in de populaire musical ‘40-’45. En ze is één van de gastzangeressen in ‘Liefde voor Muziek’. Regi, de bekende Limburgse dj, heeft al op heel wat festivals gedraaid. Maar op Genk on Stage wordt het de eerste keer dat hij het hoofdpodium mag afsluiten. De line-up op de eerste van de drie festivaldagen wordt vervolledigd met MNM Rising Star INE, een koor uit Alken.

Factor J, de locatie waar jongeren naar hun favoriete muziek kunnen luisteren, kent een upgrade met twee nieuwe podia en optredens van Het Kan Soudsystem Ft, Average Rob en Mensch en Erger je niet. Bovendien krijgen de jongerenpodia een meer open karakter. Headliner op Factor J is Omar Souleyman, een Syrische technoster.    
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.