Kinderen mogen zich vuil maken
op Kattenkwaad in Bokrijk

Kinderen zijn op Kattenkwaad in de ban van heel wat voorstellingen waaronder Opera Mobile. Ze mogen meezingen met de operadiva.
Karolien Coenen Kinderen zijn op Kattenkwaad in de ban van heel wat voorstellingen waaronder Opera Mobile. Ze mogen meezingen met de operadiva.

Enkele duizenden kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s gaven gisteren act de présence op Kattenkwaad, een event in het openluchtmuseum van Bokrijk. Daar konden de kinderen tot 12 jaar naar hartenlust ravotten, meedoen aan tal van avontuurlijke spelen en Kattenkwaad uithalen. Roan (10) uit Schulen bij Herk-de- Stad beleefde spelvreugde. En hij mocht z’n broek nog eens vuil maken. “Thuis mag ik dat niet maar hier kan het. Ik heb over de grond gekropen, geklauterd en een heel parcours met allerlei hindernissen afgelegd”, liet de jongen horen. Lobke Vanduren (11) deed in gepaste kledij mee aan Kattenkwaad. Ze was verkleed in een draak. “Ik hou van dranken omdat ze vuur kunnen spuwen”, wilde ze aan ons kwijt. Haar hond Paps deed ook mee. “Ik heb hem in een drakenoutfit gestoken.” De kids konden zich creatief uitleven in het pimpen van armbandjes. Of ze mochten op te gekke fietsen crossen. Ze deden mee aan de estafette Belleketrek of ze waagden zich aan een läsergame, een free jump, death ride, een wedstrijdje schieten met een katapult en tal van andere leuke doe- dingen.

Op Kattenkwaad durven kinderen een hoge sprong maken vanop een reusachtig sprinkasteel.
Karolien Coenen Op Kattenkwaad durven kinderen een hoge sprong maken vanop een reusachtig sprinkasteel.
Lobke Vanduren en haar hond Paps beleven Kattenkwaad in een aangepaste outfit, die van een draak.
Karolien Coenen Lobke Vanduren en haar hond Paps beleven Kattenkwaad in een aangepaste outfit, die van een draak.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.