175 kinderen uit de Bijzondere Jeugdzorg op nieuwjaarsfeest

Nieuwjaarsfeestje voor 175 kinderen die deelnemen aan de Welzijnscup van Racing Genk en serviceclub Rotary Genk.
TONY VAN GALEN Nieuwjaarsfeestje voor 175 kinderen die deelnemen aan de Welzijnscup van Racing Genk en serviceclub Rotary Genk.
De kinderen die deelnemen aan de Welzijncup werden woensdag getrakteerd op een nieuwjaarsfeestje. Op de vierde verdieping van de Luminus Arena, het stadion van Racing Genk, genoten 175 kinderen van een pastabuffet. 

De Welzijnscup is een initiatief van de community-werking van KRC Genk. De cup is een voetbalcompetitie die exclusief voor en met kinderen uit de Bijzondere Jeugdzorg wordt afgewerkt. Niet alleen het het spel en de competitie staan centraal. De nadruk ligt vooral op de waarden fair play, respect voor medespelers en scheidsrechters, maar ook op discipline, teamgeest en verdraagzaamheid.

Ontspanning

Liefst 175 kinderen woonden het feestje bij dat mogelijk werd gemaakt door Rotary Genk, de serviceclub die mee de Welzijnscup financiert en mogelijk maakt.  Als ontspanning op het feestje werd onder de kinderen een quiz gehouden om hun kennis over Racing Genk te testen. Ze mochten ook elk een cadeautje mee naar huis nemen. Tot slot schoven ze op het einde van de namiddag aan voor een pastabuffet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.