Inwoners Betze Rust krijgen gebak ter gelegenheid van Nieuwjaar

Burgemeester Roggen en een delegatie van het gemeentebestuur gingen de taart persoonlijk afgeven aan de bewoners van het woon-en zorgcentrum.
RV Burgemeester Roggen en een delegatie van het gemeentebestuur gingen de taart persoonlijk afgeven aan de bewoners van het woon-en zorgcentrum.

De gemeente Geetbets hield haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor al haar inwoners, dit jaar in Grazen. Meer dan 400 inwoners brachten een bezoek aan de tent en de verschillende standhouders met allerlei streekproducten. Omdat de inwoners van het woon-en zorgcentrum niet allemaal even mobiel zijn, kregen ook zij een lekkere attentie onder de vorm van een reuzengebak aangeboden door het schepencollege. Gelegenheidsbakker Hector Hendrickx uit Geetbets bakte een fruitig slagroomgebak van meer dan 18 kilo voor de inwoners en het personeel van WZC Betze Rust. Dit werd enorm geapprecieerd en gesmaakt door de residenten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.