Geetbets heeft voortaan zijn eigen Betsburger

De winnaars tonen samen met Elke de enige echte Betsburger.
Bollen De winnaars tonen samen met Elke de enige echte Betsburger.

De Betsburger is er. Elke Blockmans van ’t Snackske in Geetbets heeft eind november een oproep gelanceerd om ideeën te mailen voor een nieuwe ‘Betsburger’. Daarop kwam heel wat reactie, maar omdat niet één winnaar kon kiezen, werden het er uiteindelijk drie. Sofie Vandensteen, Nancy Roskams en Katrien Weckx kwamen samen in ’t Snackske om te brainstormen over de definitieve samenstelling van de Betsburger. “De drie recepten spraken me enorm aan en de samenstelling lag ook dicht bij elkaar”, legt Elke uit. “Vandaar dat we nu samen tot de enige echte Betsburger zijn gekomen: een rundshamburger, gestoofde appeltjes, siroop, spek en geitenkaas of Président La Bricke.” 

Op woensdag 23 januari komen de drie winnaars met elk vier vrienden de hamburger in primeur proeven. “Er komen dus vijftien mensen gratis eten. Gelukkig krijg ik de hulp van Rita van café Emma om een eetgelegenheid aan te bieden, want mijn zaak is hiervoor te klein”, lacht Elke. Vanaf 24 januari zal de burger te koop aangeboden worden. 

De Betsburger ziet er alvast uit om in te bijten.
Bollen De Betsburger ziet er alvast uit om in te bijten.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guido De hornois

    Lijkt me lekker te zijn de ingrediënten passen in elk geval goed bij elkaar. Smakelijk !